How Brands Grow les 01: inleiding

Deze e-learning is bedoeld voor iedereen die zich meer wil verdiepen in How Brands Grow, de boeken die een enorme impact hebben op marketing en marketing onderzoek. Met deze e-learning willen we de inzichten uit de boeken verrijken: door je kennis te toetsen, veel praktijkvoorbeelden te geven en opdrachten te geven waardoor je de inzichten concreet toepast. We raden je ten zeerste aan ook de boeken zelf te lezen zodat je de taal van How Brands Grow helemaal begrijpt en alle sterke onderbouwing die Byron Sharp geeft voor de wetten en lessen meekrijgt. In deze eerste les delen we algemene informatie over de lesopzet en introduceren we de boeken en de impact die ze hebben gehad op de marketingwereld.

Inhoud lesprogramma

In onderstaande video introduceren we de 9 lessen en lichten we kort toe waar deze over gaan.

Praktische informatie

In onderstaande video geven je praktische informatie over hoe de e-learnings zijn opgebouwd en hoe we theorie en praktijk in dit programma zoveel mogelijk verbinden.

Waarom worden de lessen uit How Brands Grow zoveel aangehaald?

In onderstaande video gaan we in op de vraag waarom How Brands Grow zoveel impact heeft op merken, marketeers en marktonderzoekers.

TEDx Talk Byron Sharp

Om je alvast kennis te laten maken met het gedachtegoed uit How Brands Grow, hebben we hier een TEDx presentatie van Byron Sharp geplaatst waarin hij in gaat op een aantal belangrijke onderdelen uit How Brands Grow. Absoluut de moeite waard om te beluisteren en alvast wat meer gevoel te krijgen bij de belangrijkste inzichten.

Scroll naar boven